Despre noi

[col_34]
[intro_text]CINE SUNTEM[/intro_text]

Societatea Comerciala BLACK SHADOW GRUP S.R.L. este o companie Privata de Securitate inregistrata la Oficiul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Bucuresti, cialis cu numarul de ordine J40/10865/2009, malady Cod Unic de Inregistrare 26199099/2009, licenta de functionare eliberata de Politia Romana – 1585/P/2010. Societatea este infiintata si functioneaza in baza Legii 333/2003 cu modificarile si adaugirile ulterioare si in baza Licentei de Functionare eliberata de Directia Generala de Politie a Municipiului Bucuresti .

Conducerea si agentii firmei sunt instruiti in spiritul respectarii legilor fiecarei tari contractante precum si a respectarii drepturilor si libertatilor umane ale cetatenilor asa cum sint ele definite de fiecare stat .

S.C. Black Shadow Grup S.R.L. furnizeaza clientilor sai servicii de garda de corp, insotire, securitate, paza si protectie a zonelor vizate, a mijloacelor de transport utilizate, a bunurilor si valorilor, cat si a proprietatii intelectuale. Acestea includ transport si insotire de valori, insotire delegatii, transport delegati de la si spre aeroport, protectie fata de intrusi, tinerea la distanta a vizitatorilor nedoriti in limitele solicitate de beneficiar, protectie prin garzi de corp pentru personalitati publice, demnitari, oameni de afaceri, actori, etc.
[/col_34]

[col_14]
[intro_text]IDEALUL NOSTRU[/intro_text]
S.C. Black Shadow Grup S.R.L. asigura clientilor (persoane fizice si juridice), cat si familiilor acestora, asumarea raspunderii, linistea si siguranta de care au nevoie intr-un mediu plin de surprize si de neprevazut in domeniul violentei si agresivitatii, cu profesionalism, confidentialitate si discretie, reducand la minim si eliminand elementele de risc, indiferent de dinamica faptelor.
[/col_14]

[col_full]
[process]
[step title=”1″ color=”orange”]
[step title=”2″ color=”gray”]
[step title=”3″ color=”blue”]
[step title=”4″ color=”green”]
[/process]
[/col_full]

[col_14]
[heading_title color=”orange”]

– Protectie, paza perimetrala, paza canina;

[/heading_title]
[/col_14]

[col_14]
[heading_title color=”gray”]

– Detectari de substante explozibile;

[/heading_title]
[/col_14]

[col_14]
[heading_title color=”blue”]

– Transport si insotire valori sau delegatii;

[/heading_title]
[/col_14]

[col_14]
[heading_title color=”green”]

– Garzi de corp pentru personalitati.

[/heading_title]

[/col_14]

[col_full]
[success]
Tinand cont de pachetul nostru de servicii care poate fi extins sau restrans in functie de necesitatile impuse de fiecare contract in parte, supunem atentiei dumneavoastra oportunitatea unei intalniri in cadrul careia sa discutam specific cerintelor dumneavoastra si in urma unui dialog deschis sa concluzionam solutiile pe care vi le putem oferi pentru a va putea satisface toate necesitatile. Suntem pregatiti pentru angajamente pe termen lung in conditiile cele mai avantajoase pentru ambele parti contractante, fapt pe care dorim sa il luati in considerare.
[/success]
[/col_full]