Close protection

[col_full][info]S.C. Black Shadow Grup S.R.L. pune la dispozitie in regim V.I.P. servicii de garda de corp,protectie si escorta la cele mai ridicate standarde,agentii nostri avand experienta in acest regim. Firma confera certitudini referitoare la cunoasterea tehnicilor si tehnologiilor avansate ale momentului, specifice domeniului de activitate.[/info][/col_full]

[col_12]
[accordions]
[accordion title=”Actionam cu profesionalism si discretie”]
Specialistii nostri. in functie de arealul clientelei, personalitati politice, demnitari, oameni de afaceri sau alte personalitati publice, evalueaza pericolele la care acestia pot fi expusi (atentate, rapiri, diverse forme de agresare) si actioneaza in consecinta cu maxim de profesionalism si discretie. Personalul combatant este de elita, fiind pregatit si pentru lupta antiterorista, contraterorista, extractii din zone de conflict, pericol de asasinat, de rapire, etc. Se asigura armament si echipament necesar de ultima generatie.
[/accordion]

[accordion title=”Va insotim in Europa”]
Persoanele fizice sau juridice din Romania care apeleaza la serviciile noastre pot fi insotite de agenti specializati pe tot teritoriul tarii si tarilor membre Uniunii Europene.
[/accordion]

[accordion title=”Oferim siguranta”]
Agentii nostri preiau pericolul riscul de securitate al clientului interpunandu-se intre acesta si elementul cauzator de pericol. Ei sunt aceia care ii ofera clientului siguranta de care are nevoie folosindu-si in primul rind inteligenta, careia ii este subordonata forta.
[/accordion]

[accordion title=”Suntem luptatori de elita”]
Operativii S.C. BLACK SHADOW GRUP S.R.L. sunt luptatori care au activat in cadrul unor unitati de elita diferite cum ar fi Brigada Antiterorista, Serviciul de Protectie si Paza Roman, echipe de interventii speciale ale Politiei Romane si Jandarmeriei Romane, avand experienta inclusiv in teatre de operatiuni din zone declarate cu grad de risc.
[/accordion]

[accordion title=”La cerere, putem da o proba”]
La cerere, agentii pot da proba de tragere dinamica, tip IPSC-IDPA, in regim de efort, trageri de V.I.P. Protection sau din tehnici si tactici CQB-close combat battle, de asemenea mentionam ca sunt specializati in lupta antiterorista si contraterorista in regim de lupta urbana si suburbana in forta. Toti agentii detin diplome si autorizatii internationale.
[/accordion]

[accordion title=”Nu am desfasurat activitati criminale”]
Garantam ca agentii S.C. BLACK SHADOW GRUP S.R.L. nu au desfasurat activitati criminale ori dusmanoase si nu au facut parte din organizatii ilegale.
[/accordion]

[accordion title=”Suntem competitivi in orice situatie”]
Standardele ridicate de profesionism ale agentilor ne vor permite sa fim competitivi in orice zone si conditii de desfasurare a activitatii.
[/accordion]

[/accordions]
[/col_12]

[col_12][/col_12]