Securitate perimetrala

[col_full]
Obiectivul garzilor de corp este atat protectia clientului cat si a zonei in care se afla acesta, impotriva accesului neautorizat sau a ocuparii abuzive.

Serviciile noastre includ: protectia contra atentatelor, protectia impotriva rapirii, protectia fata de intrusi dar si protejarea unei zone.
[/col_full]

[col_full]

Agentii nostrii la dispozitia dvs

[/col_full]

[col_12]
[feature_box title=”Supravegherea zonei” icon=”http://wp-demo.indonez.com/Alpha/wp-content/uploads/2013/04/check-icon.gif”]
Agentul asigura supravegherea atenta a zonei unde se afla sau urmeaza sa se deplaseze clientul, astfel incat in urma unei procesari detaliate si rapide, sa poata lua deciziile adecvate dinamicii situatiei, pentru a tine departe de client amenintarile de nivel inferior si mediu si pentru a-l proteja cu profesionalism de amenintarile de nivel inalt.
[/feature_box]
[/col_12]

[col_12]
[feature_box title=”Asiguram limitele solicitate de client” icon=”http://wp-demo.indonez.com/Alpha/wp-content/uploads/2013/04/check-icon.gif”]
In cazul operatiunilor in mijlocul maselor se asigura in limitele solicitate de client, tinerea la distanta a persoanelor nedorite, precum si protectia si verificarea autoturismelor cu care se deplaseaza persoanele in cauza. Se pun la dispozitie sisteme de aparatura de supraveghere de ultima ora, detectoare de metale, etc.
[/feature_box]
[/col_12]

[col_12]
[feature_box title=”Operatorii sunt instruiti conform legilor in vigoare” icon=”http://wp-demo.indonez.com/Alpha/wp-content/uploads/2013/04/check-icon.gif”]
Operatorii combatanti sunt instruiti conform legislatiilor in vigoare, scopul lor fiind prevenirea evenimentelor, dar in caz de forta majora cand siguranta si integritatea obiectivului sau a clientului este pusa sub semnul amenintarii actioneaza si se comporta ca atare fara sa-si neglijeze indatoririle de servici.
[/feature_box]
[/col_12]

[col_12]
[feature_box title=”” icon=”http://wp-demo.indonez.com/Alpha/wp-content/uploads/2013/04/check-icon.gif”]

[feature_box]
[/col_12]